شرکت رئیس، معاونین وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۳ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۰ کد : ۷۸۹۲ اخبار واحد
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، همراه با اقشار مختلف مردم این شهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.
شرکت رئیس، معاونین وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، رئیس، معاونین، اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همراه با مردم مومن و شهید پرور کرمان با حضوری بسیار چشمگیر و یکپارچه در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن ندای رهبر معظم انقلاب را لبیک گفتند و با خلق حماسه‌ای باشکوه با سر دادن شعارهای «راه امام و شهدا زنده است نهضت ما همیشه پاینده است»، «وصیت تمامی شهیدان، پیروی از رهبری است»، لبیک یا حسین»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ براسرائیل» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» تنفر خود را از استکبار جهانی اعلام وبر ادامه راه شهدا و دفاع از مواضع نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکید و با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

در جمع راهپیمایی کنندگان واحد کرمان جمع کثیری ازدانشجویان و خانواده‌های کارکنان و استادان واحد نیز دیده می‌شدکه با شور وهیجان برای دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کرده بودند.

بسیج دانشجویی واحد کرمان نیز در محل اجتماع راهپیمایی اقدام به برپایی غرفه تریبون آزاد با عنوان «آمده‌ایم بگوییم که» کرده بود.

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پس از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین‌پور محمدی وزیر دادگستری کشور با قرائت قطعنامه سراسری پایان یافت.