بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرمان از کمپین دانشجویی پیشگیری از دیابت

۲۷ آبان ۱۳۹۵ | ۲۲:۱۴ کد : ۸۰۹۰ اخبار واحد
بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرمان از کمپین دانشجویی پیشگیری از دیابت

دکتر علی حمزه ای معاون دانشجویی و فرهنگی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی عرب نژاد مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ، از روند برگزاری کمپین پیشگیری از دیابت  کانون های دانشجویی این دانشگاه در سطح شهر کرمان بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در دومین روز از برگزاری کمپین پیشگیری از دیابت که با همت کانون های سلامت، خبرنگاری و شعر وادب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و با حمایت اداره کل فرهنگی این دانشگاه  از بیست و ششم آبان ما برگزار شده است، دکتر حمزه ای ضمن حضور در محل های برگزاری این کمپین، از نحوه خدمات رسانی  دانشجویان بازدید و با آنان دیدار وگفتگو کرد.

حمزه ای برگزاری کمپین  پیشگیری از دیابت  را زمینه ساز تعامل بیشتر بین دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان و دانشگاه علوم پزشکی دانست و خواستار تداوم این فعالیت ها شد.

رئیس شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان هدف از برگزاری این فعالیت فرهنگی را مشارکت دانشجویان در ابلاغ پیام سلامت به جامعه و اطلاع رسانی خطرات بیماری دیابت عنوان کرد.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی عرب نژاد مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان در این بازدید ضمن گفتگو با شرکت کنندگان در کمپین پیشگیری از دیابت، میزان حضور مردم در این کمپین ورضایتمندی آنان از خدمات ارائه شده توسط دانشجویان را چشمگیر توصیف کرد.

کمپین پیشگیری از بیماری دیابت با مشارکت کانون سلامت دانشگاه علوم پزشکی و کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در نقاط پرتردد شهر کرمان از جمله میدان مشتاقیه، پارک شورا، کلینیک بعثت، چهارراه شفا و دانشگاه های آزاد اسلامی ، شهید باهنر و پردیس علوم پزشکی شهر کرمان دایر است و تا روز جمعه بیست وهشتم آبان ماه آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان می باشد.