آغاز بکار چهاردهمین کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران در واحد کرمان

۲۸ آبان ۱۳۹۵ | ۰۱:۵۸ کد : ۸۰۹۲ اخبار واحد

آیین افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران با حضور دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی رئیس دانشگاه پیام نور کشور، دکتر نصرا.. گرامی مشاور عالی و معاون استاندر کرمان،  دکتر محمود وفایی دکتر محمود وفایی مدیر کل  میراث فرهنگی وصنایع دستی و گردشگری استان و دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و اساتید مطرح رشته های زبان و ادبیات انگلیسی در سطح ملی و بین المللی به میزبانی واحد کرمان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مقدم شرکت کنندگان در این کنفرانس بین المللی را گرامی داشت و با اشاره به نام گذاری عصر حاضر با عنوان عصر ارتباطات و فناوری اظهار کرد:«زبان خارجی یکی از مهمترین ابزار های ارتباطی برای صدور تمدن اسلامی به اقصی نقاط جهان است.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ادامه داد:« اگر بخواهیم تمدن و فرهنگ اسلامی در طول تاریخ اثر خود را برجای بگذارد باید با زبان خارجی  و نحوه استفاده از آن بعنوان ابزار ارتباطی آشنا باشیم.»

رئیس واحد کرمان با اشاره اینکه کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران برای اولین مرتبه در دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد کرمان برگزار می شود گفت:« امیدوارم این کنفرانس قدمی مثبت در جهت درک متقابل فرهنگ های مختلف باشد.»

در ادامه دکتر نصرا.. گرامی مشاور عالی استاندار کرمان  ضمن  تقدیر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان  و انجمن زبان ایران برای برگزاری این کنفرانس بین المللی عنوان کرد:« استان کرمان بعنوان بزرگترین استان کشور سهم عمده ای در پرورش استعدادهای درخشان ملی در عرصه های مختلف علمی،سیاسی، اقتصادی و فرهنگی  بر عهده دارد.»

معاون سابق منابع انسانی استاندری کرمان  با تشریح پتانسیل های استان کرمان در بخش های صنعتی،معدنی، کشاورزی و گردشگری و سرمایه گذاری گفت:« استان کرمان با 500 سال پیشینه در صادرات فرش دستباف بیش از  30 درصدسهم صادرات فرش دستباف کشور را به خود اختصاص داده است.»

این مقام مسئول با اشاره به  پتانسیل های قابل توجه سرمایه‌گذاری استان کرمان و فرصت های ایجاد شده برای حضور کارآفرینان دراستان گفت:« از همه بخش های علاقمند دولتی و خصوصی برای  سرمایه گذاری در بخش های معدنی، اقتصادی، کشاورزی، صنعتی، صادرات فرش ،صادرات پسته و سایر محصولات و خدمات استان دعوت به عمل می آید.»

وی با تشریح جایگاه انجمن های علمی  در نقشه جامع علمی کشور، خواستار عملکرد قویترآنها در رشته های تخصصی و مرتبط شد.

گرامی در بخش دیگری از سخنان خود دانشجویان را مخاطب قرار داد و آنها را به فراگیری علم و پرهیز از مدرک گرایی دعوت کرد و از علم آموزان همه رشته ها خواست با فراگیری زبان خارجی وحضور در بازارهای ملی و بین المللی ،آینده روشنی برای خودو کشورشان ترسیم کنند.

مشاور عالی استاندار کرمان با انتقاد از لزوم حضور دانش آموزان و دانشجویان در کلاس های آموزش زبان خارجی خارج ازساعات مدرسه و دانشگاه، از مسئولان آموزش و پرورش و آموزش عالی درخواست کرد با کارشناسی دقیق  آسیب شناسی  نقاط ضعف سیستم آموزشی کشور، برای اصلاح این مهم  اقدام نمایند.

در بخش دیگری از این کنفرانس دکتر  مهدی خدا پرست دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران ضمن گرامیداشت حضور مسئولین  استان و اساتید ملی و بین المللی گفت:«این کنفرانس هر ساله با مشارکت و میزبانی دانشگاه های معتبر کشور برگزار می شود.»

خداپرست افزود:«برای اولین مرتبه کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد کرمان برگزار شده است.»

وی با اشاره به مشارکت دانشجویان در برگزاری این کنفرانس بین المللی  سه روزه گفت:« اساتید مطرح زبان خارجی در سطح ملی و بین الملی در رشته های مختلف آموزش ،مترجمی و زبان و ادبیات انگلیسی در این کنفرانس حضور دارند که از جمله آنها می توان به حضور دکتر حسین نساجی مدیر گروه زبان دانشگاه  ویکتوریای کانادا ،دکتر  مهدی ریاضی از دانشگاه مک کواری استرالیا، دکتر زهره اسلامی راسخ از دانشگاه تکزاس, دکتر محمد رضا هاشمی معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و خانم  فرحناز فرحزاد از دانشگاه علامه طباطبایی اشاره کرد.»

وی با اشاره به استقبال چشمگیر علاقمندان از برگزاری این کنفرانس بین المللی گفت:«تعداد چکیده های ارسالی به دبیرخانه همایش بیش از 620 عنوان است که توسط کمیته ای  46 نفره متشکل از داوران ملی و بین المللی ارزیابی و داوری شده اند.»

این عضو هیات علمی دانشگاه افزود از بین  چکیده های ارسالی، تعداد 110 مقاله بصورت سخنرانی و 90  مقاله در قالب پوستر توسط هیات داوران پذیرفته شد که در خلال برگزاری کنفرانس ارائه می شود.»

وی با اشاره به سطح بالای علمی مقالات ارائه شده در این کنفرانس بین المللی، موضوع مقالات ارائه شده در این کنفرانس را همگام با موضوعات مرتبط روز دنیا دانست و افزود:«برای کلیه مقالات ارائه شده گواهی ارائه و برای کلیه شرکت کنندگان گواهی شرکت در کنفرانس صادر خواهد شد.»

عضو انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران با شاره به برگزاری  کارگاه های تخصصی و پنل ترجمه و آموزش زبان در روز اول این کنفرانس اظهار کرد:«در پنل آموزش ترجمه  دکتر هاشمی معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و خانم دکتر فرحزاد از دانشگاه علامه مشترکا سخنرانی  کردند.»

گفتنی است در روز اول این کنفرانس 4 کارگاه تخصصی توسط دکتر حسین نساجی، دکتر مهدی ریاضی،دکتر گودرز علی بخشی، دکتر مولامیری و دکتر حسام الدین قنبر و همچنین یک پنل ترجمه و آموزش زبان  توسط دکتر فرحناز فرحزاد برگزار شد.

از برنامه های روز دوم می توان به برگزاری مراسم افتتاحیه، سخنرانی های دکتر حسین نساجی، پروفسور تاگوجی و خانم ها فریده پور گیو و زهره اسلامی اشاره کرد.

از دیگر برنامه های روز دوم کنفرانس ارائه مقالات، بازدید از نمایشگاه پوستر، گزارش کانون زبان ایران وبازدید از باغ شاهزاده ماهان بود.

در روز جمعه بیست و هشتم ابان ماه که آخرین روز برگزاری چهاردهمین کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی ایران است برنامه هایی از قبیل سخنرانی های دکتر مهدی ریاضی، گزارش  دکترعلیرضا جلیلی فر رئیس انجمن زبان و ادبیات انگلیسی ایران، ارائه مقالات و پانل های ترجمه دکتر فرحناز فرحزاد و النا بارستا خواهد بود.

مراسم اختتامیه این کنفرانس ساعت 17/30دقیقه روز جمعه بیست و هشتم آبان ماه در تالار آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد کرمان برگزار خواهد شد.